Ce ne reprezinta?

Blog /  By  /  01.08.2023
Кто мы есть? - jpr-apa.md

este o companie specializată în producerea unei game largi de produse de înaltă calitate în domeniul managementul apei și a apelor uzateSinergia resurselor umane, potențialul tehnologic, calitatea optimizată a managementului și, mai presus de toate, experiența, ne permit să oferim produse cu valoare maximă a căror calitate este certificată de marcajul CE. Suntem practicieni cu cunoștințe teoretice extinse și calificări relevante pentru a oferi consultanță tehnică cuprinzătoare și pentru a dezvolta soluții personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Ne străduim să fim partenerul tău de încredere.

управления водой и сточными водами - jpr-apa.md

Istoria JPR AQUA a început în 1996 sub numele JPR AQUA SYSTEM, ale cărui activități au început odată cu introducerea pe piața poloneză a unei soluții moderne de gestionare a apelor uzate, și anume introducerea stațiilor de epurare a apelor uzate menajere, creând astfel conștientizarea polonezilor cu privire la pericole. de sisteme de canalizare învechite, inconveniente și costul ridicat al folosirii șampoanelor. Tehnologia dovedită importată direct din Franța a permis introducerea unei soluții unice în Polonia și, în timp, gama de produse a fost extinsă pentru a include și alte produse ecologice.

Susținem soluții de mediu. Activitățile noastre au un impact asupra mediului în ceea ce privește protecția apelor subterane și îmbunătățirea calității acestora. Munca zilnica și angajamentul vizează dezvoltarea și îmbunătățirea soluțiilor care contribuie la beneficiul planetei noastre.

Încurajăm munca în echipă și contactul între oameni. Respectul reciproc este baza pentru crearea de relații atât în ​​cadrul companiei noastre, cât și în mediul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *