Cabane, sector privat

Канализация автономная для коттеджей, частного сектора - jpr-apa.md

Avantajele unui sistem de canalizare autonom

Statiile de epurarelucrând pe principiul prelucrării biologice profunde a apelor uzate, ele sunt utilizate la diverse facilități: de la case mici până la pensiuni și mini-hoteluri. Avantaje Statiilor de epurare autonome de acest tip:

- grad de purificare până la 98 %;

- fără costuri pentru întreținerea continuă;

- menținerea etanșeității timp de câteva decenii;

- lipsa mirosului;

- instalare rapida in orice sol;

- starea sanitară excelentă a amplasamentului.

Avantajele canalizării autonome de la JPR APA

Fiabilitate ridicată. Instalatii de canalizare pentru case la sol de la JPR APA functioneaza stabil pana la 50 de ani. Diferite modele pot servi de la 1 la 200 de persoane.

Posibilitate de reutilizare a apei purificate. La ieșirea din instalație, puteți organiza un rezervor de stocare și puteți utiliza apele uzate tratate pentru udarea gazonului, căilor de spălat și alte nevoi casnice. Garanții de calitate. Stațiile de epurare sunt fabricate în conformitate cu standardele de stat în vigoare. Compoziția și proprietățile apei de evacuare sunt conforme cu standardele. Costul accesibil al instalațiilor de la JPR APA și eficiența ridicată le disting favorabil de echipamentele companiilor concurente.

Cât costă un sistem de canalizare autonom?

Costul instalațiilor de tratament depinde de doi factori:

- productivitate. O instalație de tratare biologică pentru două persoane va costa mai puțin decât pentru 10 sau mai mulți utilizatori. Înainte de a cumpăra, analizați ce performanță va fi optimă pentru familia dvs., merită să oferiți o mică marjă în cazul în care sosesc oaspeții;

- echipamente. Instalarea echipamentului suplimentar crește costul instalării, dar face operarea sa mai confortabilă. De exemplu, pentru zonele în care este dificilă organizarea unei pante pentru drenajul gravitațional al canalelor de scurgere, vă recomandăm să alegeți un set complet cu pompă. Pentru drenarea forțată a apei curate.