Despre noi

CRITEX SRL – dealer oficial al companiei europene JPR-AQUA. 

Stațiile de epurare fabricate de JPR-AQUA sunt operate în întreaga UE și și-au dovedit eficiența ridicată, fiabilitatea, durabilitatea și ușurința în utilizare.

COMPANIA "JPR-AQUA" este un complex modern de cercetare și dezvoltare, specializat în producția de produse de serie și individuale.

JPR-AQUA oferă produse în domeniul alimentării cu apă și al eliminării apelor uzate, caracterizate prin calitate excelentă și utilizarea soluțiilor avansate, asigurând eficiența lor ridicată și funcționarea fără probleme pentru o perioadă lungă de timp. instalații de epurare a apelor uzate menajere pentru clienți personificati și stații de epurare a apelor uzate pentru ansambluri rezidențialecare pot deservi până la 450 de locuitori.

De asemenea, sunt oferite soluții pentru utilizare în industria alimentară și în instalații precum benzinării sau spălătorii auto. Toate produsele JPR-AQUA sunt certificate CE, ceea ce înseamnă că respectă cerințele legale din Uniunea Europeană. În calitate de producător de produse precum stații de epurare a apelor uzate menajere, rezervoare de apă pluvială sau separatoare de grasimiamidon și produse petroliere, JPR-AQUA utilizează materiale adecvate, combinându-le cu atenție la detalii și folosind tehnologii moderne atent dezvoltate în acest proces. Datorită acestui fapt, este posibil să se creeze și să furnizeze un produs care să răspundă nevoilor unei anumite familii, ale locuitorilor unui sat de vacanță sau ale fondatorilor unei anumite afaceri.

Considerăm că cel mai important aspect al activităților noastre este reducerea impactului negativ asupra mediului și conservarea bogăției naturale a planetei pentru generațiile viitoare, de aceea principalul obiectiv strategic al CRITEX SRL este instalarea și întreținerea de echipamente fiabile și eficiente, care să îndeplinească toate cerințele și standardele moderne de mediu.

Am obținut rezultate deosebite prin îmbunătățirea constantă a calității produselor vândute, introducerea de noi tehnologii, folosirea celor mai recente realizări ale științei și tehnologiei. Valori, precum: o abordare individuală a fiecărui client, profesionalismul, calitatea și inovația stau invariabil la baza activităților CRITEX SRL

Компания с продажи установок очистки бытовых сточных вод кишинев - jpr-apa.md