Cabane de vară, case de grădină

Ce sistem de canalizare este mai bun ?

Dacă pur și simplu veți cumpăra o canalizare pentru o reședință de vară și alegeți între diferite opțiuni, trebuie să luați în considerare mai mulți factori:

Автономная канализация для частного дома, дачи - jpr-apa.md
  1. Caracteristicile geologice amplasarii lotului dvs.: tipul de sol, nivelul apei subterane, starea fundației, distanța fosei septice față de clădire.
  2. Trebuie să înțelegeți clar pentru cât de multă apă reziduală ar trebui proiectată fosa septică, ce fel de deșeuri vor fi aruncate în el. Principala concepție greșită este împărțirea canalizărilor în gri și negru. Conform standardelor, toate apele uzate trebuie combinate într-o singură conductă și evacuate în aceeași unitate de tratare, care este capabilă să proceseze toate apele uzate până când devin limpezi.

Studiati minutios toate informațiile consultați un specialist și luați o decizie informată, corectă. Atunci când alegeți, luați în considerare nu numai costul echipamentului de tratament și instalatie de canalizare autonomadar și costurile de întreținere și reparații ulterioare.

Costul sistemulei de canalizare autonoma pentru o resedinta de vara poate duce ulterior la costuri de operare uriașe, defecțiuni și multe probleme suplimentare. O instalație de tratare selectată incorect poate fi zdrobită de sol, poate pluti în primăvară când încep inundațiile și poate avea un miros neplăcut pe tot parcursul anului dacă este instalată incorect. Ca urmare, costul corectării acestor probleme poate depăși prețul de achiziție.

Faceți alegerea potrivită cu noi!