OBIECTE CU DESTINATIE ADMINISTRATIVA, INSTITUTII DE INVATAMANT, HOTELURI, MOTELURI

Sistemele JPR APA oferă posibilitatea de tratare foarte eficientă a apelor uzate menajere. Aceste sisteme sunt concepute pentru a îndeplini tratarea apelor uzate menajere în hoteluri, case de țară individuale (grupuri de case), cabane, clădiri administrative și de birouri etc. Metoda de purificare biologică permite ca sistemele să fie caracterizate de performanțe ridicate.

Административные объекты, школы, гостиницы, отели - jpr-apa.md

JPR APA sunt unități versatile cu o multitudine de avantaje.

Diferența esențială dintre oricare dintre produse și toate celelalte instalații similare este soluția de succes la una dintre cele mai importante probleme inerente unui număr cu adevărat mare de instalații individuale de tratare a apelor uzate. "JPR APA" se caracterizează prin capacitatea sa unică de a gestiona evacuările volatile de ape uzate de volume crescute. Această caracteristică îi permite echipamentului să fie mult mai eficient în timpul orelor de dimineață și de seară, când nivelul de încărcare a stației de tratare este cel mai ridicat. Specialiști CRITEX SRL nu numai că a luat măsuri pentru a dezvolta un mod de operare suplimentar special pentru astfel de scopuri, dar a echipat produsele cu un nou decantor de tip coridor pentru a reține nămolul activat. Toate invențiile companiei sunt brevetate.

"JPR APA" cele mai moderne stații de epurare a apelor uzate!

„TOPLOSAERO” cele mai relevante instalații de tratare Tratarea apelor uzate cu ajutorul acestor instalații poate fi efectuată în moteluri, mini-hoteluri (la marginea drumului, la distanță de așezări etc.), camping, clădiri administrative, de birouri și industriale, mari rezidențiale suburbane imobiliare și la multe alte site-uri.